Kadra - N uch Mizoras Known Babe Kadra

Født 09.06.2021

Vårt  nyeste flokkmedlem er Kadra. Hun kommer fra Ann Kristin Grefsheim som driver Mizoras kennel i Brumunddal. Kadra ble tatt godt i mot av resten av flokken.

Kadra har deltatt på noen valpeshow og dette syntes hun var litt skummelt. Men med mye trening så ble dette mye bedre.  

Kadra har siden hun var junior deltatt på mange ustillinger. Hun har fått flere excellent og ck, samt flere plasseringer blandt de 4 beste tispene og flotte kritikker. Hun fikk sine to små cert, samt stort cert før hun fylte 2 år.


Kadra har et enestående piggment som mange dommere kommenterer. Hvit hund med veldig svarte øyne er veldig flott,så vi er veldig spente på fortsettelsen med denne nydelige jenta vår.


Dagen etter Kadra fylte 2 år, tok hun sitt siste cert og ble derfor Norsk utstilling champion. Vi er så stolt av vår lille prinsesse. 

Kira - Silkehavana's Christmas Chakira

Født 24.12.2020

Kira er fra vårt C-kull som ble født på selveste julaften. Kira er den som er så lik dronningen av hundeflokken, Tara. Tara er Kira sin mormor og de to har de samme tegningene i pelsen.

Nå bor Kira hos vår eldste sønn Daniel og hans samboer Stine som fòr hund. 

Kira har deltatt på flere valpeshow sommer 2021 der hun har fått BIR plassering og mange flotte kritikker. Kira deltatt på flere ustillinger som junior og har fått flere excellenter, ck og fine kritikker.  

Kira er mamma til vårt E-kull. Enja og Evita to små tvillingjenter som er helt like sin mamma når hun var valp.

Pia - Tjellands Miss Patricia

Født 22.03.2020

Vi kjøpte Pia fra oppdretter Bente Mikkelsen fra Bergen i mai 2020. Tusen takk til Bente for tilliten hun viste oss ❤ Pia er en aktiv, hoppende og glad jente, der halen aldri er i ro.

Pia har deltatt på mange valpeshow og ble nr 2 på mestvinnerlisten for valper for 2020. Hun har fått flere ganger BIR, så har hun fått BIG 1 og BIG 2. Vi er stolte eiere over vår lille prinsesse. Pia har deltat på flere utstillinger etter fylte 9 mnd og fått flere fine BTK plasseringer med excellent, ck, 2 små cert og flotte kritikker. 

Pia er flokkens sjarmtroll og pappas godjente, som stort sett alltid får det som hun vil. 

Pia er mamma til vårt F-kull. To gutter og en tispe. Linus, Franko og Molly. 

Mira - N uch Silkehavana's Angel

Født 20.01.2018

 Mira er fra vårt første valpekull. Hun var den eneste tispen i kullet og viste seg å være en liten tøff jente i gjengen med gutta. Mira har deltatt på utstilling fra hun var valp. På sitt første valpeshow ble hun BIR og BIG 4. Så sin andre utstilling som valp på raseklubben sin rasespesial 2018 og der ble hun også BIR. 

Sin første utstilling 9 mnd gammel deltok hun som junior, og  hun ble BTK 2 og fikk sitt første cert, ble bare slått av en champion. Så deltok vi på NKK Ålesund der hun ble hun BTK 2, og fikk stort cert og reserve Nordisk cert. Vi var så stolte av lille prinsessen vår som viste seg flott i ringen sammen med mange andre fine hunder.

Så første utstillingshelg etter at Mira fylte 2 år begynte vi jakten på hennes siste cert, og det fikk hun på dag 2, søndag 02.02.2020 og fikk da tittelen Norsk utstilling champion. Vår første champion fra vårt eget oppdrett.

Mira er mamma til vårt C-kull.

Tara - Ängebråtens Pebbles In The Pond

Født 31.10.2013

Dronningen av vår hunde flokk Tara, kjøpte vi i 2014 fra oppdretter Karen Lovless som bodde i Sverige. Tara har en slik herlig personlighet og en fin utstråling. Hun er en veldig rolig hund som elsker å ligge ved siden av deg og få kos. Alle som kommer på besøk til oss, liker Tara godt da hun er så rolig og kosete. Hun har en fin og silkeaktig pels som er veldig lettstelt. Hun ligger rolig under pelsstell og godtar det meste. 

Da vi ønsket at Tara skulle få valper, begynte vi med utstilling, og tok de helsesjekkene som kreves fra raseklubben. I løpet av sine 4 første utstillinger hadde Tara fått BIM, BIR og 2 cert. Hun mangler bare et stort cert for å bli Norsk utstillings champion

Tara er helstetestet for patella, øyelyst og hjerteundersøkt uten anmerkning. 

Tara er mamma til A, B og D kullet vårt. Hun skal ikke ha flere kull nå, men er en flink mormor og oldemor til evt fremtidige kull ❤


Tara deltar nå som veteran i utstillingsringen og har fått mange fine BTK plasseringer. Hun har fått 2 veterans cert og 2 veteran cacib. 

Kommentarer

Maja Alimehaj

29.10.2021 16:28

Hei.
Ønsker å sette meg på liste for valp i 2022.
Ønsker jente, gutt er ikke aktuelt. Helst lys pels.
Ellers er vi et koselig hjem med erfaring med dyr.

Nyeste kommentarer

18.03 | 10:36

Hei, Vi er en familie som har ønsket å sette oss på liste for valpekull i 2022
Vi gleder oss til å høre fra dere. Vi bor i et rolig og landlig område på Konnerud med mange flotte turmuligheter.

25.01 | 10:54

Hei. Viktig kamerater vi har hatt tid: Puddel, Cocker Spaniel, Labrador Retriver og Beagle (sønn). Ønske nå er en Havanais, som vil få turer, mye oppmerksomhet, og et lunt kjærlig miljø å delta i.

10.11 | 22:06

Hei hei! Er 41 år gammel dame som jobber som helsesykepleier på barneskole. Har to gutter på 11 år. Vi har lenge hatt lyst å skaffe oss en liten hund. En bichon havanais. En turkamerat og lekekompis.

29.10 | 16:28

Hei.
Ønsker å sette meg på liste for valp i 2022.
Ønsker jente, gutt er ikke aktuelt. Helst lys pels.
Ellers er vi et koselig hjem med erfaring med dyr.

Del denne siden